Fotballsjefer – Forbedre oppførselen din og forbedre ytelsen til spillerne dine.

Fotballsjefens jobb må være den tøffeste og mest stressende lederrollen i verden. Det er ingen skjul. Resultatene dine er umiddelbare én eller to ganger i uken. Klubbstyrer og fans ønsker umiddelbare resultater. Dårlig ytelse blir hensynsløst og offentlig straffet. Ydmykelse er en konstant følgesvenn.

Hvordan kan fotballspillere forbedre ytelsen?

Under dette konstante presset kan man forstå hvorfor mange ledere tangerer på sidelinjen, på TV, radio og i pressen. Men de vet ikke at deres aggressive og fornærmende oppførsel gjør det umulig for spillerne deres å gjøre det bra.

I dagens konkurranseutsatte verden vet nesten alle fotballsjefer at på Premier League-nivå er de fleste spillere like når det gjelder kondisjon og ferdigheter. Det som gjør STAR, det som gjør en eksepsjonell spiller, er mental kondisjon. Det er mental kondisjon som vinner kamper.

Så hvorfor oppfører mange managere seg på måter som skader den mentale formen til spillerne deres? Sikkert kan det bare være uvitenhet (i sin egentlige forstand) – fordi enhver manager ønsker suksess for spillerne og klubben hans.

Så her er syv ting en fotballsjef bør gjøre for å bygge opp den mentale formen til spillerne sine.

1.Lov nå at du aldri offentlig vil kritisere spillerne dine. Ikke engang om det er berettiget. Du snakker privat, og hvis du bestemmer deg for å sparke en spiller, gjør det på en mest mulig anstendig måte.

 1. Fortell spillerne dine at du liker dem, at du synes de er gode spillere og at du vet at de alle gir sitt beste i hvert spill. Du stoler på dem.

3. Gjør det som trengs for å bringe moro og moro tilbake til teamet. Folk kan ikke prestere på topp når de er redde, bekymret eller ulykkelige. Gjør moro til hovedmålet ditt. Jobb hardt – ja! vinne kamper, selvfølgelig. Men la oss ikke slå oss selv opp når vi gjør feil. La oss få moroa tilbake til fotballen og livene våre.

 1. Ros åpent og oppriktig selv den minste forbedring eller gnist av glans. Spesielt når ting går dårlig. Store branner starter med små gnister. Ser virkelig etter ting å rose.

5. Slutt å rope, håne og fornærme – selv privat. Ditt macho ego kan føles bra, men det gjør ikke spillerne dine noe godt i det hele tatt. Faktisk vil de ubevisst hate deg og spille dårlig for å mobbe deg – og de vil ikke engang vite at de gjør det. Fokuser på å hjelpe folk til å gjøre det bedre, ikke å knuse dem med sarkasme.

 1. Gjør det til ditt primære mål å hjelpe hver enkelt til å bli den beste spilleren mulig. sett på som å hjelpe spillere med karrieren. Hvis klubben din ikke kan oppfylle spille- eller satsingsambisjonene til en briljant spiller, samarbeid med ham for å finne den beste overføringen som mulig. Tenk deg hvilken effekt dette vil ha. Spillere vil gi deg udødelig lojalitet og engasjement hvis de vet at du er der for dem.
 2. Finn måter å holde spillernes sinn fokusert på suksess. Hver dag kommer med uttalelser flere ganger om dagen som forutsier suksess og forventer suksess. Ikke engang hint om å tape! Gi spillerne tid til å visualisere suksessen – alt kommer fra en drøm.

Er penger en faktor?

Ja, litt penger for å kjøpe talent er nyttig, men det er ikke alt. Seriøst, bruk disse syv reglene i to uker og se laget ditt bli bedre enn du noen gang trodde var mulig.

Historien til Fulham Football Club

Fulham ble grunnlagt i 1879 av medlemmer av kirken på Star Road, West Kensington, og er den eldste klubben i London. Det var her skolegutter sparket ball til hverandre på vaklevorne spillebaner som grunnla den engelske klubben vi alle kjenner i dag. Deres første cupseier var å vinne West London Amateur Cup i 1887, og 12 måneder senere endret navnet deres fra den langstrakte Fulham St Andrews Church Sunday School Football Club til dets kortere navn, Fulham FC. I 1893 vant de West London League på sitt første forsøk, men klubben forble i amatørkonkurranse i ytterligere 5 år. Fulham flyttet til den nå berømte Craven Cottage i 1896 og fullførte deretter overgangen til profesjonell fotball og begynte å spille i Southern League i 1897. 1907,


Er Fulham den eldste fotballklubben?

Fulhams første kamp i divisjon 2 var hjemme mot Hull City; Dessverre tapte de 1-0. Dette var bare et lite tilbakeslag da de økte spillet og posisjonen ved bordene, og avsluttet åpningssesongen på en respektabel 4. plass. Klubbens store forhåpninger om opprykk til divisjon 1 ble snart knust, og bevisstheten om å tilbringe de neste tiårene i divisjon 2 ble styrket med regelmessige opptredener. Fulham ble nedrykket til divisjon 3 på slutten av sesongen 1927, offisielt kjent som 3. divisjon sør. Til en viss grad var Fulhams ferdigheter og fotballgaver mer egnet til denne lavere divisjonen, og det ville kreve en fundamental endring i klubben for å strebe etter en bedre tilstand. Å endre klubbens grunnleggende fra topp til bunn skjedde ikke over natten. Ved å tilbringe tre sesonger i divisjon 3, Fulham lærte en uvurderlig leksjon i selvtilfredshet og selvutslettelse. I sesongen 1931/32 benyttet Fulham muligheten og var nok en gang herrer over sin egen skjebne da de toppet tabellene med seire som 10-2 mot Torque United og imponerende 111 mål den sesongen, noe som førte til opprykk tilbake til Divisjon 2.

Fulhams fotballgaver og fornyede form fortsatte inn i den påfølgende sesongen da de jobbet seg oppover tabellen og suksessive opprykk virket sannsynlige, men med noen gode seire fra Stoke City og Tottenham Hotspur ble de presset inn på 3. plass.

I 1949, da han gikk inn i den moderne fotballens æra, ble Fulhams drømmer og ambisjoner virkelighet da de fikk den opprykket til divisjon 1. Med dette fulgte også ansvaret med å konkurrere med erfarne fotballklubber som hadde spillere i verdensklasse til rådighet. Fulhams debutsesong i toppklassen så dem slit og dårlige prestasjoner var regelmessige og ble nesten normen for klubben. Slutten av sesongen kunne ikke ha kommet før, og mirakuløst nok forble Fulham på 17. plass i tabellen. Mer av det samme fulgte den påfølgende sesongen, hvor klubben igjen klarte å unngå nedrykk. Uunngåelig, men i sesongen 1951/52 betydde slutten på ligatabellen at divisjon 1 før da hadde gått ut for dem. I

årene som fulgte, viste Fulham aldri noe spesielt før de fant en form og nådde FA-cupens semifinale i 1958. Dette ga dem selvtilliten de så desperat trengte. Nok et løft for klubben kom da de rykket opp i fotballtoppen. Han så mer selvsikker ut og tok på seg fotballgavene til Graham Leggat, som spilte 277 kamper for Fulham og dyktig scoret 134 mål, og plasserte ham blant klubbens fem beste målscorere. De avsluttet sesongen på en middelmådig 10. plass, som var deres høyeste rangering i divisjon 1 på den tiden. I disse periodene var Craven Cottage i stand til å tiltrekke seg mer enn 30 000 mennesker.

1950-tallet brakte andre talenter til klubben. Spesielt én spiller er synonymt med Fulham Football Club og bør nevnes. John Norman Haynes, fra Londons bydel Kentish Town, ble signert til klubben da han var skolegutt og blir av mange ansett som klubbens beste spiller med uovertruffen pasningsferdigheter. Han fikk også kallenavnene “Mr. Fulham” og “The Maestro” og fikk ytterligere utmerkelser ved å spille 52 landskamper for England, 22 som kaptein. Haynes dedikasjon og lojalitet til Fulham var total, og han tilbrakte hele sin profesjonelle fotballkarriere i klubben. Han hadde en kort periode som spiller for den sørafrikanske klubben Durban City, men dette var etter at han trakk seg som profesjonell.

På midten av 1970-tallet gjorde klubben noen store signeringer med spillere som Bobby Moore og Alan Mullery. Dette hadde innvirkning på prestasjonen, da klubben nådde sin første FA-cupfinale mot West Ham i 1975. Dessverre for klubben scoret West Ham to mål innen fem minutter etter hverandre og mesterne stakk av med 2-0. I samme periode tok klubben nok en Anglo-Scottish Cup-finale, men tapte mot Middlesbrough. George Best spilte 47 ganger for klubben i sesongen 1976/77.

Men i sesongen 1979/80 traff Fulham bunnen igjen, ble nedrykket igjen, og manager Bobby Campbell ble sparket. Hans etterfølger, Malcolm Macdonald, har omstrukturert troppen med nye signeringer som fotballgavene fra Gerry Peyton, Tony Gale, Ray Houghton og andre, skapt en sterkere tropp og vant opprykk tilbake til divisjon 2. Fulham var i fin form for følgende sesong, men dessverre, i Derbys siste kamp, ​​tapte Fulham suksessivt opprykk til divisjon 1. Dessverre la Fulhams gjeld klubben økonomisk forkrøplet og beslutningen ble tatt om å selge et stort antall kvalitetsspillere for å beholde flyten for å beholde et synkende skip. Med laget i filler og en halvhjertet tropp er nedrykk i hælene på Fulham. I 1986 ga de etter for det uunngåelige og var tilbake i divisjon 3.

Hva er historien til Craven Cottage?

I 1997 ga Fulham klubben en viss økonomisk sikkerhet da forretningsmannen Mohamed Al-Fayed kjøpte klubben den sommeren, og lovet at Fulham ville være på toppen av fotballen innen fem år. Det første kapittelet i dette var å velge Kevin Keegan som manager, som hadde vært Chief Operating Officer for klubben. Den sesongen vokste momentumet med at Fulham vant kamp etter kamp. De klarte å få flotte 101 poeng og dermed opprykk til divisjon 1. Dette ble hjulpet av signeringen av Paul Peschisolido, West Broms toppscorer og kaptein, Chris Colemans fotballgaver. Den eneste hindringen plassert foran Fulham var FA som Keegan tilbød manageren til England FC. En glad Keegan tok den.

Paul Bracewell tok ledelsen av klubben, men ikke lenge da Al-Fayed fjernet ham i mars 2000. Den franske spilleren Jean Amadou Tigana hadde 52 landskamper for Frankrike og fikk sjansen til å lede Fulham FC, og gjorde det med stor suksess . Alt det harde arbeidet hadde endelig kommet i mål, og skuffelsene fra tidligere nedrykk kunne nå legges bak seg. Opposisjonen ble feid bort med et gap på 10 poeng mellom dem og nummer to Blackburn Rovers, og for første gang siden 1968 var toppfotballen deres. Smertelig trist for både fans og spillere, og enda mer for Chris Coleman selv, var den alvorlige bilulykken han var involvert i. Det var et stort håp om at han ville bli helt frisk for å se ham spille for Fulham igjen, men dette var ikke det. å være. Det fantastiske laget som Tigana hadde forsterket klarte ikke å opprettholde sin suverene form i Premier League. Selv med en respektabel 13. plass på tabellene var dette et anti-klimaks til det de forventet. Den påfølgende sesongen forsterket det seg for franskmannen med mer ugunstige resultater, og hans død kom brått da de tapte 4-0 hjemme mot Blackburn Rovers.

Chris Colemans fotballgaver kom tilbake til Fulham, denne gangen ikke som kaptein, men som manager mot slutten av 2002-sesongen, og begeistret både mange i klubben og fansen. Under hans regjeringstid endte klubben med en rekord på 9. plass den påfølgende sesongen. Coleman så at laget hans hadde noen tøffe kamper i 2005/06-sesongen, men dette ga flotte resultater på bekostning av store klubber som Chelsea; de ble beseiret 1-0 og så fikk Liverpool en smak av Fulham-guttene da den sjokkerte Scouse-klubben avsluttet kampen med kun to mål. Imidlertid var ikke Colemans talenter på banen helt de samme utenfor banen, og med en rekke uflaks var det ikke lenger behov for hans tjenester i 2007-sesongen.

Tre dager etter julen 2007 ble Roy Hodgson annonsert som Fulhams nye manager. Hodgson gjorde noen umiddelbare signeringer i overgangsvinduet i januar.

Noen av disse inkluderte Liverpool-spissen Jari Litmanen, den norske fotballspilleren Brede Hangeland, og noen av fanfavorittene som Brian McBride og Jimmy Bullard. Fulham var fortsatt skjelven til tider, og til tider klamret de seg til herligheten ved å spille i Premier League med tennene.

Fulham er en klubb som alltid har måttet kjempe hardt for sin plass i Premier League, i likhet med en rekke andre klubber utenom dem. Med spillere som blir dyrere og nye rekorder i overganger alltid blir brutt, gjør det bare de tøffe avgjørelsene vanskeligere å konkurrere med store pengeklubber som Manchester United og Chelsea.

Sesongen 2009/10 anerkjenner fortsatt Fulham som en fotballklubb i Premier League, og det med rette.

Liverpool fotballklubb

Liverpool-laget har deltatt i flere konkurranser fra start. Det eier med rette ligaer ettersom det ble opprettet over en tvist mellom lederen av Everton Football Club og Anfield-grunneieren. Denne grunneieren var også styreleder i Everton fotballklubb. De kranglet om landet i lang tid, og senere grunnla Houlding grunneieren, Liverpool Football Club. Selv om den ikke fikk god støtte fra fotballkomiteen, vant den Lancashire Leagues, som også var dens første seier og den viktigste seier for å få et rykte hos fotballkomiteen.

Hvor er Liverpool Football Club?

I 1901 vant den første divisjon, og det samme skjedde i 1906. Seirer fulgte seire som førte til en skredeffekt. Fra 1923 til 1946 ble det imidlertid bråstopp, helt til det ikke ble et eneste pokal. I 1946 ville det igjen ikke bli den første divisjonen og bli den første klubben som vant den fem ganger. Det var sikkert noen tap i Liverpool Football Club også. Imidlertid ble alle disse tapene effektivt konvertert til seire for laget. Da LFC tapte 2-1 ikke-liga FA-cupen, ble en ny manager ved navn Bill Shankly utnevnt. Han gjorde om et rom i LFC-rommet til et strategidiskusjonsrom. Dette rommet pleide å være der folk la sekkene sine, men nå er det et av de beste stedene å snakke om intellektuelle bevegelser.

Laget flyttet til en annen orientering fra da av. De begynte også å fokusere på intellektuelle bevegelser i stedet for bare å springe ut i handling. Det skjedde en fullstendig forvandling i hele gruppen. Klubben har nå oppnådd god førstedivisjonsstatus og det tok nesten 17 år før denne kampen fant sted. Under ledelse av Shankly vant laget også UEFA FA-cupen. Senere, da Shankly trakk seg, tok assistenten hans over, og teamet begynte å få eksponering igjen med hans nye ledelse.

Hvilke fotballklubber er det i Liverpool?

Med den nye manageren vant Paisley Liverpool Football Club europacupen og UEFA-cupen, men de tapte FA-cupen i finalen. Rundt 21 trofeer ble samlet inn, og medlemmene i Liverpool Football Club utslettet ikke en eneste sjanse. Fotballklubbens besluttsomhet og strategier ga dem enorme muligheter i ligaen.

Fotballsjef 2011

Football Manager 2011: The Game forventes av et stort fellesskap rundt om i verden. Hva kan vi forvente av neste sesong? Revolusjonære eller evolusjonære endringer? Disse og en rekke andre interessante spørsmål forblir i manges sinn. Det er på tide å prøve å svare på dem!

Bare å være manager

Noen gutter er ganske triste over at de fortsatt ikke har en sjanse til å være styreleder i Football Manager 2010. De sier det ville vært bra å ha en slik funksjon i spillet. Men det er lett å avvise disse litt rare forslagene. Spillet heter Football Manager – det har som mål å gi en trenersimulering med kontroll over overføringer og kontrakter i det virkelige fotballlivet. Det er faktisk et veldig viktig poeng. Hvis du skulle bli formann for spillet, bør det hete Fotballformann 2011!

Bedre 3D

Den pene 3D-modusen er et sikkert gjennombrudd i spillserien. Det utføres for tiden veldig bra. Men som alltid er det noen områder som kan forbedres. For eksempel må følgende dumme feil rettes: feil flaggretning av linjedommer; “magnetiske keeperhender.” I tillegg vil alle gjerne se en penere 3D-representasjon av banen, spillere og trenere. Et annet etterspurt alternativ er bedre 3D-ytelse for low-end skjermkort. Så Sports Interactive Games (Football Manager utviklingsteam) bør ta nok hensyn til dette.

Mer fotballstatistikk

Det er tydelig at statistikken i FM 2010 har blitt utmerket. Selv om detaljene i Football Manager 2011 kan komme til et høyere nivå. Det ville vært flott om utviklere la til en mulighet til å se alle spillernes mål, skudd, pasninger og header for hver sesong (ikke bare den nåværende). En annen flott statfunksjon å ha er muligheten til å se spillerens treningsfremgang for hele historien i spillet i stedet for bare 1 år.

Og sist men ikke minst, liten

endringer har alltid vært et kjæledyr-emne i FM-serien. Selvfølgelig forventer vi mange nye små funksjoner i det neste Football Manager-spillet. Noen av dem kan oppsummeres akkurat nå: nye måter å samhandle med fans på; evne til å påvirke ungdomsakademiet; speiderkart (når du ser verdenskartet med speidere tildelt forskjellige land eller territorier); bedre pressekonferanser; og kanskje noen nye taktiske alternativer.

Hvis de gjør endringene ovenfor, vil vi motta historiens beste fotballmanagerspill. Det vil uten tvil selge enda bedre enn den forrige versjonen, noe som gjør det til en inntektsrekord for Sports Interactive Games. Alle vil være fornøyd med det!

Tips for Football Manager 2012: Bygg ditt eget overgangsbudsjett

Med utgivelsen av Football Manager 2012-spillet rett rundt hjørnet, tenkte jeg å skrive en artikkel om hvordan du får mest mulig ut av overføringsbudsjettet ditt i spillet ved å kjøpe og selge spillere. Jeg vil diskutere de beste typene spillere å signere, når man skal signere dem, hva man ikke skal gjøre, og hvordan man får størst fortjeneste når det kommer til å selge dem videre i fremtiden.

Alle drømmer om å få et enormt overføringsbudsjett for en fotballmanager, men det begrenser deg vanligvis til kun å velge rike klubber å administrere, noe som noen ganger kan bli en kjedelig eller utilfredsstillende kamp å spille. Har du noen gang tenkt på å bygge ditt eget overgangsbudsjett i mindre velstående klubber? Dette kan være et morsomt spill og er et flott alternativ til å administrere en klubb som allerede har mye penger.

Du kan kanskje ikke bygge et så stort budsjett som Manchester Citys, men med noen få smarte strategier kan du gradvis bygge opp ditt eget overgangsbudsjett sesong etter sesong.

Strategiene for å tjene penger innebærer alle litt spilling og handel fra spillerne, og hovedprinsippet er å bare kjøpe lavt og selge høyt. Vi ønsker å tiltrekke oss spillere som er gode investeringer slik at vi kan selge dem til andre klubber i fremtiden og få en fin fortjeneste som kan pumpes tilbake i overgangsbudsjettet ditt. Når du ser etter spillere som kan signere for investeringsformål, er målet å målrette mot spillere som for øyeblikket er undervurdert av deres nåværende klubb og hvis verdi kan øke i fremtiden. I denne artikkelen vil jeg diskutere noen viktige strategier for å tjene penger på spilleroverføringer som kan bidra til å øke overføringsbudsjettet ditt i Football Manager. 

“Mål mot unge spillere”

Unge spillere har tiden på sin side, så generelt, med mindre du betaler for mye for en ung spiller, vil du se pengene dine tilbake på dem i fremtiden når en annen klubb kommer for dem, siden de fortsatt er relativt unge. Hvis spilleren du velger har et unse potensial over seg, kan du være sikker på å tjene penger. Nøkkelen er å ikke betale for mye når du prøver å skaffe spilleren i utgangspunktet. Jeg opplever vanligvis at store klubber har veldig høy respekt for enkelte ungdommer. Disse spillerne er vanligvis ekstremt dyre fordi de har et stort potensial. Det betyr ikke at du ikke bør signere dem heller. Bare vær forsiktig og sørg for at du ikke går over evne til å skaffe spilleren. Santos vil for eksempel ikke la Neymar gå for i underkant av 20 millioner pund.

Men denne guiden handler ikke om å tiltrekke seg dyre spillere, det handler om tips for å gjøre gode kjøp og selge dem videre for anstendig fortjeneste i fremtiden. Jeg vil anbefale å møte med to forskjellige typer ungdom. Først og fremst har du unge spillere i store klubber som Barcelona, ​​hvor det er stor konkurranse om plassene. Det vil alltid være noen få som ikke er redde for å være den nye ungen på blokka og bryte seg inn på førstelaget. Dette er gode spillere å spille Football Manager med fordi de har en stamtavle og greie spillere, men du kan vanligvis hente dem for noen hundre dollar hver.

Den andre typen unge spillere er de som tilhører relativt små klubber. Disse spillerne er vanligvis topptalentet i mindre klubber, men du kan hente dem for en lavere pris enn større klubbers beste unge prospekter, da de generelt har mindre bud på spillerne sine. Du kan vanligvis gjøre en avtale der du betaler ut bonuser på scorede mål og internasjonale opptredener, noe som gir deg en lavere avgift på forhånd. Disse spillerne går for mer penger enn spillerne på overgangslisten i de større klubbene, men de er fortsatt verdt pengene da de vanligvis er gode nok til å gå rett til førstelaget ditt, der hvis de presterer bra, vil markedsverdien deres øke. .

Målrett spillere mot slutten av kontraktene deres.

Den siste spillertypen jeg vil anbefale er de som nærmer seg slutten av kontrakten. Når en spiller er inne i de siste eller to årene av kontrakten, vil verdien falle dramatisk, og du kan forhandle deg frem til en mye lavere avgift med den selgende klubben. Jeg går vanligvis for spillere under 27 år, så de har noen flere spilleår igjen før de topper seg mellom 28 og 30. Når de når toppen, kan du selge dem videre til andre klubber med fortjeneste.

Kontraktssituasjonen fungerer også begge veier. Når det gjelder å selge en spiller, er det alltid best å holde investeringene under langsiktige kontrakter, da du kan kreve en høyere overgangssum for dem. Dette er et hendig lite fotballsjeftips som mange savner.

Det nye Football Manager 2012-spillet vil bli utgitt snart, og alle disse prinsippene vil fortsatt fungere for å gi klubben din ekstra penger å bruke på spillere. Så la meg få vite hvordan det går, og hvis du har noe mer å legge til, legg gjerne igjen en kommentar.

Jeg kommer til å skrive flere artikler om fotballmanagere snart, så husk å komme tilbake for de siste oppdateringene. Jeg kommer også til å skrive en veiledning om å signere spillere for gratis overføringer, slik det kunne vært i denne artikkelen, men jeg tenkte å la det ligge en annen dag.

Jeg har nettopp startet en ny Football Manager 2012-blogg, så kom gjerne innom, les noen av mine kortere innlegg og legg igjen en kommentar. Alle mine mer detaljerte Football Manager 2012-artikler vil bli publisert her på Ezine.

Denne artikkelen ble skrevet av C.Feliciani til fordel for alle Football Manager-fans og -spillere over hele verden.

Sanntids Fantasy Football Manager-Millionær-spill

Det er et ordtak som sier: “Penger kjøper ikke lykke.” Hvis du er en fotballklubbeier med det største budsjettet på markedet, kan du kjøpe de beste spillerne. Det kan gjøre deg glad. Hvis disse spillerne ikke ga deg god fortjeneste, ville det ikke gjort deg lykkelig? Ikke hvis du er milliardær. Hva er millioner sammenlignet med milliarder?

Med en nettoverdi på $10, $20 eller $30 milliarder, bør du investere penger og mye av tiden din i noe som kan gi deg fortjeneste over årene på ikke mer enn flere hundre millioner eller tap av samme verdi? Hvordan kunne du bruke en milliard i utgangspunktet?

Du kjøper de dyreste bilene, husene, yachter, fly. All den luksusen har fortsatt ikke lov til å overstige 1 milliard dollar. Moro blant maskiner, butlere og ansatte kan få deg til å føle deg som en trist konge fra eventyr. Det må være mer menneskelig glede.

Du kjøper et medielys, står i søkelyset der alle ser på, du flytter folkemengder på titusenvis av mennesker rundt på stadion som om de var dukker og du er en trådtrekker. Du bygger din egen fantasiverden.

Du skaper overskrifter ved å være en superbruker i den mest sette sportsligaen i verden. Ja, du kan kjøpe deg en toppfotballklubb og det vil ikke koste deg mer enn en milliard eller så! Du vil bli en fantasy-fotballsjef i sanntid.

Fantasy Football Manager er et simuleringsdataspill for fotballadministrasjon som først ble utgitt på 1980-tallet, der du er daglig leder for ditt eget fantasy-fotballlag. I dag tilbyr de fleste populære sportsnettstedene besøkende en sjanse til å spille Fantasy Football League Management-spillet.

I sanntidsverdenen ble Chelsea FC kjøpt av en milliardær i juni 2003. Siden den gang har klubben vært vitne til rekordstore tap. Milliardærens engasjement med Chelsea beskrives av Wikipedia som «å ha forstyrret fotballoverføringsmarkedet over hele Europa». Hans formue gjør det ofte mulig for klubben å kjøpe spillere nesten etter eget ønske (ofte til ublu priser) uten hensyn til klubbens økonomiske resultater.

Hvordan påvirker dette fotballens virkelighet? 

Fotball blir en sub-real simulering av sin egen virkelighet. Med et ubegrenset budsjett vil ikke en klubbeiers fotballkunnskap, arbeid og ferdigheter påvirke hans/hennes forretningssuksess; milliardæren kan fortsette å hente inn dyre spillere og sparke hovedtrenere som han/hun vil.

Selv om klubben lider de største økonomiske tapene i fotballens historie, vil ikke klubben gå konkurs da milliardæren vil legge til hundrevis av millioner mer ettersom fotballklubbens budsjett ikke er avhengig av fotballprestasjonene.

Hvordan påvirker dette fotballspillet? 

Det ser ikke ut til å være mye sportsånd for en klubb å kjøpe spillere i verdensklasse (så mye at halvparten vil være reservespillere), mens mange andre klubber ikke har råd til å betale en eller to slike spillere for førstelaget sitt.

Skjønnheten i spillet lider også. På to og et halvt år vant José Mourinho to ligatitler med den portugisiske FC Porto-treneren Jose Mourinho, inkludert European Champions League-tittelen i mai 2004 ved å eliminere klubber med mye større budsjetter. Mourinho, kåret til den beste treneren i verden i 2004, ble hentet til Chelsea noen måneder senere.

På bare 3 år klarte han å vinne 2 ligatitler, inkludert det første klubbmesterskapet på 50 år, 1 FA-cup og 2 Carling-cuper, samtidig som han satte flere Premier League-rekorder. Hos Chelsea gjorde Mourinho mer enn bare å kjøpe verdensfotballsuperstjerner slik Real Madrid CF gjorde på den tiden; han tilbød kontrakter til spillere som ville utvikle seg til noen av verdens beste lagspillere som spiller for Chelsea.

Chelsea som suveren hersker over de engelske fotballbanene og et perfekt fotballag var som om det ikke ga nok spenning for milliardæreieren av klubben. Etter å ha vunnet påfølgende titler, signerte Chelsea to store fotballsuperstjerner, Shevchenko (for en britisk rekordovergangssum) og Ballack, som begge ikke samsvarte med Mourinhos konsept for lagspill.

Det var starten på en stor fotballtankegang i Chelsea, med Mourinho som ble sparket som den mest suksessrike hovedtreneren i klubbens historie i årene med suksess. Som tilskuer, spiller eller hovedtrener, velkommen til Fantasy Football Manager i sanntid!

These 2016 Duds Will Be Fantasy Football Studs in 2017

DeAndre Hopkins is expected to reclaim his form in 2017.

Every year, it happens. Players fail to reach their full potential for a variety of reasons, including injury, coaching, game script apuestasycasino.online, and a lack of talent around them. Far too often, fantasy football analysts and fans alike underestimate these players too easily, resulting in immense value as they progress through the fantasy draught rounds. I’ve decided to dive in to see which players can emerge from the abyss they fall into last season to become major contributors to your fantasy team in 2017.

DeAndre Hopkins (WR, Houston Texans)

Hopkins seems to have been in the league for a long time. Maybe it’s because, since joining the NFL in 2013, he’s appeared in all 16 games every season. Hopkins will be just 25 years old at the start of the 2017 season, which might surprise you. Let’s face it, Hopkins had his worst quarterback throwing to him in his career last year. Despite this, he was able to turn 78 catches into just over 1,000 yards this season.

Hopkins demonstrated his ability to manage the workload in 2015, when he was threatened 192 times. Just Antonio Brown (193) and Julio Jones (203), both wide receivers, had more. Hopkins also had 111 catches for over 1,500 yards and ten touchdowns during that season (11). The good news for Hopkins as 2017 begins? Brock Osweiler will not be tossing to him. If they want to keep Tom Savage, Deshaun Watson, or a mix of the two as the starter, they will lean on the veteran and pepper him with goals. In 2016, Hopkins just scored four touchdowns. When your starting quarterback just passes for 15 touchdowns, you can’t expect anything more.

Houston’s running game is also a factor. Lamar Miller isn’t made to handle a heavy workload, so he’ll have to split time with rookie D’Onta Foreman. In 2017, the Texans offence will have to rely more on the passing game. DeAndre Hopkins is expected to have closer to 100 catches and at least double his touchdown total from 2016, putting him in the high-end WR2 and low-end WR1 talk.

Kelvin Benjamin (WR – CAR) is a wide receiver for the Carolina Panthers.

While calling someone with 941 receiving yards and seven touchdowns a “dud” is a stretch, you’d still expect more from Benjamin. There’s no doubt that targets will be available for the Carolina Panthers’ No. 1 wide receiver in 2017, and with targets comes potential. Kelvin Benjamin appeared in all 32 regular-season games in his two NFL seasons and had well over 100 goals in each. This talented, 6’5′′, 245-pound monster wideout will not lose his targets. With Greg Olsen (Newton’s other favourite target) ageing, it’s Benjamin’s turn to take over as one of the Panthers’ offensive leaders.

Benjamin’s 2016 season frightened enough people that he can be drafted in the seventh round in most fantasy draughts I’ve mocked. Draft him if he falls to you in the seventh round. How many No. 1 wide receivers can you get in the 7th or later rounds? I’ll tell you, there aren’t many.

in Sports TV Prior to last season, I wrote an article about Kelvin Benjamin in which I explained why I thought he would have a big year in 2016. What I didn’t expect was Cam Newton’s significant reversal. Benjamin’s “lack” of production last year was largely due to this. Newton might not be the MVP as he was in 2015, but he isn’t as bad as he was in 2016. Even if Newton’s true talent is somewhere between 2015 and 2016, his No. 1 wide receiver will have a much better overall season in 2017.

(TE – MIA) Julius Thomas

Yes, I believe Adam Gase wants to use Thomas in Miami the same way he did in Denver. To be honest, I’m afraid that he won’t be able to stay on the field for long. However, if Thomas can play in at least 14 games in 2017, he could reclaim his spot as a top-10 tight end. With his height of 6’5′′ and 256 pounds, he’ll be a top red zone priority for Ryan Tannehill, alongside DeVante Parker. Yes, this could make Thomas a touchdown-dependent option, but if Gase continues to call plays that feed him the ball in the red zone like he did in Denver, Thomas should see a significant increase in fantasy output in 2017.

Any thoughts on Thomas’ performance in a Gase-led offence vs his previous two seasons.

Top three tight ends in 2013 – 14 games (DEN) Gase, Adam (Offensive coordinator)
In 2014, the top seven tight ends played in 14 games (DEN) Gase, Adam (Offensive coordinator)
In 2015, the top 15 tight ends played in 12 games (JAX) Greg Olson is a writer and a musician (Offensive coordinator)
In 2016, TE was ranked 29th overall with 9 games played (JAX) Greg Olson is a writer and a musician (Offensive coordinator)
– Adam Gase (MIA) – 2017? (Head Coach). Clyde Christensen (offensive coordinator) worked closely with Andrew Luck as the Colts’ quarterback coach from 2012 to last season before taking over as OC for the Dolphins.
Julius Thomas is currently available for a bargain in the late rounds or even post-draft.

(TE – NO) Coby Fleener

Coby Fleener was a top 12 fantasy tight end in standard scoring last season, which can surprise you. That might speak more to the tight end position’s overall lack of production than to Fleener’s true worth. In any case, Fleener had a much more fruitful season in his first year with Drew Brees than Jimmy Graham did in his first year with the Saints.

Graham was Brees’ sixth choice in the passing game during his rookie season. Wide receivers Marques Colston, Lance Moore, Robert Meachem, Devery Henderson, and fellow tight end Jeremy Shockey were all targeted less than Graham. Reggie Bush, the running back, had more receptions than Graham. Graham’s second season changed everything.

Also read out latest article: ESPN Issues an Apology for Including Black Players in a Fantasy Football ‘Auction’ Segment

ESPN Issues an Apology for Including Black Players in a Fantasy Football ‘Auction’ Segment

ESPN issued an apology for a segment in which an auctioneer “sold” both white and black players. The segment attracted a lot of backlash, with many people claiming that the auctions resembled a slave auction on social media.

“In fantasy football, auction draughts are popular, and ESPN’s segments simulated an auction draught with a diverse slate of top professional football players.” We understand the optics may be interpreted as offensive without that context, and we apologise,” ESPN said in a statement to USA TODAY Sports.

The episode aired in the aftermath of a rally in Charlottesville, Virginia, by several white nationalist parties. White nationalist activists marched on the University of Virginia campus on Friday, shouting racial epithets and threatening counter-protestors, and there were numerous protests and clashes over the weekend. When a white nationalist crashed his car into a group of counter-protestors, the situation became violent, and one person was killed.

In fantasy sports, auction draughts are fairly popular.

Each team in an auction league has the chance to bid on a player, with the highest bidder winning the player’s services. That could raise ethical questions in and of itself, and yes, white players were “sold” as well. However, ESPN’s decision to hire an auctioneer to sell black men is egregiously bad optics and demonstrates a lack of equity in whoever accepted the segment.


NFL players, such as Odell Beckham Jr., have expressed displeasure with the network’s decision to air the auction segment. In the segment, Beckham was one of the players who was ‘auctioned off.’

Unrivaled access and in-depth research. Each weekday, get the best stories from Fantasy Sports & Gaming Association. Now is the time to register.


It wasn’t just football players who spoke up—Kevin Durant, for one, didn’t seem to like the episode.

Also read out latest article: Start-up for fantasy football To take on ESPN, a sleeper gets VC funding.

Start-up for fantasy football To take on ESPN, a sleeper gets VC funding.

Sleeper is attempting to compete with big fantasy league applications from companies such as ESPN, and has raised venture capital from Silicon Valley investors to do so.

The San Francisco-based startup wants to treat fantasy football leagues more like social platforms than a jumble of league mechanics, positioning itself as a simple, ad-free alternative.

Sleeper has gotten little press as it has grown its app over the last two seasons, but the team has been courting investors to help scale the product, raising more than $7 million from VCs so far. Late last year, the company raised $5.3 million in a Series A round led by General Catalyst. In early 2017, the company raised $2 million in a seed round led by Birchmere Ventures, with participation from Expa, the startup studio founded by Uber co-founder Garrett Camp.

There aren’t many monetization solutions available right now.

According to CEO Nan Wang, the company’s current emphasis is on “increasing a wide base of users and making it the stickiest and highest engagement product in the category.”

During the season, Wang claims that app users spend an average of 50 minutes a day on the app, which he describes as “Instagram-like” numbers. The fact that chat is only a swipe away, and that all of the season’s activities appear inside chats to promote interaction, appears to be the key contributor to that figure.

Users will now have a unified experience, rather than having to put together their experience by using a WhatsApp or GroupMe group in addition to their other fantasy league applications. The more distinct UI of Sleeper, as well as the up-to-the-minute alerts that offer league updates, appear to be common among early vocal users.

Though poaching users from other sites is a top priority, Wang says the team has also been looking at how to nab users who have avoided the perplexing world of fantasy leagues and The N.H.L. Schedule. Taking on the leading apps from ESPN, Yahoo, and the NFL can be intimidating; another concern for the younger startup is the short user acquisition window; however, things can rapidly compound if you can attract only one loyal user who takes their entire league to the site.

“From the second week of August to the first week of September, the consumer acquisition window for fantasy football leagues is at its peak. “We’ve seen about 70% of users build their leagues in that three-week timeframe in the past,” Wang says.

The money will be used to grow the company’s workforce, which currently numbers only ten full-time staff, as well as extend its goals beyond fantasy football to other sports like basketball and soccer.

Also read out latest article: Fantasy Football Draft: The Most Exciting Way to Play Dream Team Ahead of the 2020/21 Premier League Season

Fantasy Football Draft: The Most Exciting Way to Play Dream Team Ahead of the 2020/21 Premier League Season

Yes, the Dream Team Draft is back for a second season, with countless offers, shocking performances, and masterclasses in selection right around the corner.

Do you think you’re your friends’ fantasy football champion? Here’s how you can prove it…
Fantasy Draft: All You Need to Know About Dream Team’s Premier League Game

The following are the basic draught rules:

 • Draft pits you against other managers in a league as you assemble a 15-man team to take you to the top.
  Before the start of your season, you’ll participate in a live draught to select your squad, with no players in the league being duplicated.
 • That’s right, if you have Mohamed Salah on your side, Bob from HR isn’t on it.
 • The game weeks work on a head-to-head basis, pitting you against another boss in your league each week, with three points awarded for a victory, zero points for a loss, and one point awarded for a tie.
 • Draft, unlike Season, only counts points from Premier League games. As a result, cup competitions are not included.
 • Since it’s a head-to-head format, leagues must have an even number of teams, with a minimum of four. The ideal league size is possibly six or eight players.

The live player draught is as follows:

 • The exact rules will be determined by your league’s chairman.
 • In most cases, the live draught can occur prior to the start of your league season. Each manager will be given a total of 15 picks in a ‘reverse snake’ format.
 • That simply means that if you get the first pick in the first round, you’ll get the last pick in the second round, the first pick in the third round, and so on. The Chairman has the option of changing the Draft format to a linear order, but we wouldn’t recommend it to ensure parity among mini-league members.
 • You can host a live draught at any time during the season, so it doesn’t matter if you don’t get started right away.

In the draught, players are chosen in the following order:

 • Most notably, there are no budget constraints and no player costs to adhere to.
  In your 15-man team, you must have at least one goalkeeper, three defenders, three midfielders, and one striker.
 • More than two goalkeepers, ten defenders, ten midfielders, and five strikers are not permitted.
  To make it easier for yourself, build a ‘watchlist’ before the Live Draft to keep track of the players you want to sign.
 • In your player list, you will move players up and down in priority order, with the most appropriate ones at the top.
 • You can also ‘ignore’ the players you don’t like, and they’ll be pushed to the bottom of your player list.
  If you miss a go for any reason, you can use the ‘auto pick’ function, which will automatically select players in order of your priority.
 • A manager must choose a starting XI from their 15-man squad in one of the following formations before each Game Week: 3-5-1, 5-3-2, 5-4-1, 3-4-3, 3-5-2, 4-3-3, 4-4-2, 4-5-1, 5-3-2, 5-4-1

Free agency and player trades

 • That is your initial starting lineup after the live draught is completed.
 • However, once your league is up and running, you can change your squad if you’re unhappy with your choices.
 • If you’re not in the midst of an active game week or during a lockout, you can swap players with other managers in your division.
 • You can also sign ‘free agents,’ who are actually new signings who haven’t been selected by any other manager and haven’t been picked in the initial live draught.
 • If you like, certain free agents will become “limited free agents,” which means that everyone in the league will “bid” on them. This is a more advanced choice.
 • The player lockout will be lifted almost immediately after the final Premier League game of the Game Week, allowing you to make trades or sign free agents.

Advanced Draft options (customizable by League Chairmen):

 • Captains – Every Game Week, you can choose a captain for your team who will win you double points.
  Reduced squads – You can reduce your squad size from 15 to 11 people (7 in starting XI, like Weekender)
  Switch to a linear snake instead of a reverse snake in the draught order.
 • Increase the time between turns on the live draught by increasing the turn time.
 • Substitutes are set up automatically to take the place of injured players.
 • Free agents with restrictions – make certain free agents ‘restricted’ so that they are put up for auction rather than being picked up right away.
 • Trade approval – gives the Chairman final say on all player trades within the league.

Mini-leagues for draught (three ways to join):

Make a private league and invite your friends and family to participate – private leagues are hidden and need a pin to join.

Join a private league that has already been formed, or join one of the public leagues and compete against managers from all over the world – these are open to all and do not require an invitation.

Leagues must have an equal number of players, of at least four.

What are some of the best fantasy team names you can think of?

Every year, it seems that deciding on a team name becomes more and more important.

Are you witty? Is it unique? What is the most important thing to you?

If you prefer Lallanas in Pyjamas to Mee, Myself, and Ibe, you’ll find this long list both useful and entertaining.

Also read out latest article: The N.H.L. Schedule