Med utgivelsen av Football Manager 2012-spillet rett rundt hjørnet, tenkte jeg å skrive en artikkel om hvordan du får mest mulig ut av overføringsbudsjettet ditt i spillet ved å kjøpe og selge spillere. Jeg vil diskutere de beste typene spillere å signere, når man skal signere dem, hva man ikke skal gjøre, og hvordan man får størst fortjeneste når det kommer til å selge dem videre i fremtiden.

Alle drømmer om å få et enormt overføringsbudsjett for en fotballmanager, men det begrenser deg vanligvis til kun å velge rike klubber å administrere, noe som noen ganger kan bli en kjedelig eller utilfredsstillende kamp å spille. Har du noen gang tenkt på å bygge ditt eget overgangsbudsjett i mindre velstående klubber? Dette kan være et morsomt spill og er et flott alternativ til å administrere en klubb som allerede har mye penger.

Du kan kanskje ikke bygge et så stort budsjett som Manchester Citys, men med noen få smarte strategier kan du gradvis bygge opp ditt eget overgangsbudsjett sesong etter sesong.

Strategiene for å tjene penger innebærer alle litt spilling og handel fra spillerne, og hovedprinsippet er å bare kjøpe lavt og selge høyt. Vi ønsker å tiltrekke oss spillere som er gode investeringer slik at vi kan selge dem til andre klubber i fremtiden og få en fin fortjeneste som kan pumpes tilbake i overgangsbudsjettet ditt. Når du ser etter spillere som kan signere for investeringsformål, er målet å målrette mot spillere som for øyeblikket er undervurdert av deres nåværende klubb og hvis verdi kan øke i fremtiden. I denne artikkelen vil jeg diskutere noen viktige strategier for å tjene penger på spilleroverføringer som kan bidra til å øke overføringsbudsjettet ditt i Football Manager. 

“Mål mot unge spillere”

Unge spillere har tiden på sin side, så generelt, med mindre du betaler for mye for en ung spiller, vil du se pengene dine tilbake på dem i fremtiden når en annen klubb kommer for dem, siden de fortsatt er relativt unge. Hvis spilleren du velger har et unse potensial over seg, kan du være sikker på å tjene penger. Nøkkelen er å ikke betale for mye når du prøver å skaffe spilleren i utgangspunktet. Jeg opplever vanligvis at store klubber har veldig høy respekt for enkelte ungdommer. Disse spillerne er vanligvis ekstremt dyre fordi de har et stort potensial. Det betyr ikke at du ikke bør signere dem heller. Bare vær forsiktig og sørg for at du ikke går over evne til å skaffe spilleren. Santos vil for eksempel ikke la Neymar gå for i underkant av 20 millioner pund.

Men denne guiden handler ikke om å tiltrekke seg dyre spillere, det handler om tips for å gjøre gode kjøp og selge dem videre for anstendig fortjeneste i fremtiden. Jeg vil anbefale å møte med to forskjellige typer ungdom. Først og fremst har du unge spillere i store klubber som Barcelona, ​​hvor det er stor konkurranse om plassene. Det vil alltid være noen få som ikke er redde for å være den nye ungen på blokka og bryte seg inn på førstelaget. Dette er gode spillere å spille Football Manager med fordi de har en stamtavle og greie spillere, men du kan vanligvis hente dem for noen hundre dollar hver.

Den andre typen unge spillere er de som tilhører relativt små klubber. Disse spillerne er vanligvis topptalentet i mindre klubber, men du kan hente dem for en lavere pris enn større klubbers beste unge prospekter, da de generelt har mindre bud på spillerne sine. Du kan vanligvis gjøre en avtale der du betaler ut bonuser på scorede mål og internasjonale opptredener, noe som gir deg en lavere avgift på forhånd. Disse spillerne går for mer penger enn spillerne på overgangslisten i de større klubbene, men de er fortsatt verdt pengene da de vanligvis er gode nok til å gå rett til førstelaget ditt, der hvis de presterer bra, vil markedsverdien deres øke. .

Målrett spillere mot slutten av kontraktene deres.

Den siste spillertypen jeg vil anbefale er de som nærmer seg slutten av kontrakten. Når en spiller er inne i de siste eller to årene av kontrakten, vil verdien falle dramatisk, og du kan forhandle deg frem til en mye lavere avgift med den selgende klubben. Jeg går vanligvis for spillere under 27 år, så de har noen flere spilleår igjen før de topper seg mellom 28 og 30. Når de når toppen, kan du selge dem videre til andre klubber med fortjeneste.

Kontraktssituasjonen fungerer også begge veier. Når det gjelder å selge en spiller, er det alltid best å holde investeringene under langsiktige kontrakter, da du kan kreve en høyere overgangssum for dem. Dette er et hendig lite fotballsjeftips som mange savner.

Det nye Football Manager 2012-spillet vil bli utgitt snart, og alle disse prinsippene vil fortsatt fungere for å gi klubben din ekstra penger å bruke på spillere. Så la meg få vite hvordan det går, og hvis du har noe mer å legge til, legg gjerne igjen en kommentar.

Jeg kommer til å skrive flere artikler om fotballmanagere snart, så husk å komme tilbake for de siste oppdateringene. Jeg kommer også til å skrive en veiledning om å signere spillere for gratis overføringer, slik det kunne vært i denne artikkelen, men jeg tenkte å la det ligge en annen dag.

Jeg har nettopp startet en ny Football Manager 2012-blogg, så kom gjerne innom, les noen av mine kortere innlegg og legg igjen en kommentar. Alle mine mer detaljerte Football Manager 2012-artikler vil bli publisert her på Ezine.

Denne artikkelen ble skrevet av C.Feliciani til fordel for alle Football Manager-fans og -spillere over hele verden.

Recommended Posts