Football Manager 2011: The Game forventes av et stort fellesskap rundt om i verden. Hva kan vi forvente av neste sesong? Revolusjonære eller evolusjonære endringer? Disse og en rekke andre interessante spørsmål forblir i manges sinn. Det er på tide å prøve å svare på dem!

Bare å være manager

Noen gutter er ganske triste over at de fortsatt ikke har en sjanse til å være styreleder i Football Manager 2010. De sier det ville vært bra å ha en slik funksjon i spillet. Men det er lett å avvise disse litt rare forslagene. Spillet heter Football Manager – det har som mål å gi en trenersimulering med kontroll over overføringer og kontrakter i det virkelige fotballlivet. Det er faktisk et veldig viktig poeng. Hvis du skulle bli formann for spillet, bør det hete Fotballformann 2011!

Bedre 3D

Den pene 3D-modusen er et sikkert gjennombrudd i spillserien. Det utføres for tiden veldig bra. Men som alltid er det noen områder som kan forbedres. For eksempel må følgende dumme feil rettes: feil flaggretning av linjedommer; “magnetiske keeperhender.” I tillegg vil alle gjerne se en penere 3D-representasjon av banen, spillere og trenere. Et annet etterspurt alternativ er bedre 3D-ytelse for low-end skjermkort. Så Sports Interactive Games (Football Manager utviklingsteam) bør ta nok hensyn til dette.

Mer fotballstatistikk

Det er tydelig at statistikken i FM 2010 har blitt utmerket. Selv om detaljene i Football Manager 2011 kan komme til et høyere nivå. Det ville vært flott om utviklere la til en mulighet til å se alle spillernes mål, skudd, pasninger og header for hver sesong (ikke bare den nåværende). En annen flott statfunksjon å ha er muligheten til å se spillerens treningsfremgang for hele historien i spillet i stedet for bare 1 år.

Og sist men ikke minst, liten

endringer har alltid vært et kjæledyr-emne i FM-serien. Selvfølgelig forventer vi mange nye små funksjoner i det neste Football Manager-spillet. Noen av dem kan oppsummeres akkurat nå: nye måter å samhandle med fans på; evne til å påvirke ungdomsakademiet; speiderkart (når du ser verdenskartet med speidere tildelt forskjellige land eller territorier); bedre pressekonferanser; og kanskje noen nye taktiske alternativer.

Hvis de gjør endringene ovenfor, vil vi motta historiens beste fotballmanagerspill. Det vil uten tvil selge enda bedre enn den forrige versjonen, noe som gjør det til en inntektsrekord for Sports Interactive Games. Alle vil være fornøyd med det!

Recommended Posts